课程咨询
托福培训

扫码免费领资料

托福全科备考资料

免费水平测试及规划

托福培训

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费水平测试

托福阅读你肯定不知道的做题套路

2016-03-29 14:45:29来源:新东方在线整理

  It was not until the Cambrian period, beginning about 600 million yearsago, that a great proliferation of macroscopic species occurred on Earth andproduced a fossil record that allows us to track the rise and fall ofbiodiversity. Since the Cambrian period, biodiversity has generally risen, butthere have been some notable exceptions. Biodiversity collapsed dramaticallyduring at least five periods because of mass extinctions around the globe. Thefive major mass extinctions receive most of the attention, but they are onlyone end of a spectrum of extinction events. Collectively, more species wentextinct during smaller events that were less dramatic but more frequent. Thebest known of the five major extinction events, the one that saw the demise ofthe dinosaurs, is the Cretaceous-Tertiary extinction.

  2. Paragraph 1 supports which of the following statements about life onEarth before the Cambrian period?

  ○Biodiversity levels were steady, asindicated by the fossil record.

  ○Levels of biodiversity could not betracked.

  ○The most dramatic extinction episodeoccurred.

  ○Few microscopic species existed.

  ✔解析:

  • 题干关键词:before the Cambrian period?

  • 文中定位点:It was not until the Cambrian period, beginning about 600 million years ago, that a great proliferation ofmacroscopic species occurred on Earth and produced a fossil record that allowsus to track the rise and fall of biodiversity.

  • 利用反义推理:It was not until the Cambrian period……allows us to track the riseand fall of biodiversity→Levels of biodiversity could not betracked.

  ☞所以选B

托福辅导

关注新东方在线托福

托福机经·Official题目练习

考前重点突破·听说读写海量资料

更多资料
更多>>
更多内容

免费获取托福备考大礼包

微信扫描下方二维码 立即领取

托福辅导
更多>>
更多公益讲座>>
更多>>
更多资料