课程咨询
托福培训

扫码免费领资料

托福全科备考资料

免费水平测试及规划

托福培训

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费水平测试

托福阅读:17世纪的荷兰农业

2016-04-28 16:44:09来源:网络

  P3:

  In addition to dairy farming and cultivating industrial crops, a third sector of the Dutch economy reflected the way in which agriculture was being modernized-horticulture. In the sixteenth century, fruit and vegetables were to be found only in gardens belonging to wealthy people. This changed in the early part of the seventeenth century when horticulture became accepted as an agricultural sector. Whole villages began to cultivate fruit and vegetables. The produce was then transported by water to markets in the cities, where the consumption of fruit and vegetables was no longer restricted to the wealthy.

  难词解析:

  Horticulture n. 园艺学

  belong to 属于

  consumption n. 消费,消耗

  难句解析:

  In addition to dairy farming and cultivating industrial crops, a third sector of the Dutch economy reflected the way in which agriculture was being modernized-horticulture.

  In addition to=除了……之外,a third sector of=……的三分之一

  翻译为除了乳品业和工业作物的种植,荷兰经济的三分之一反映在现代化的园艺上。

  你以为读懂大意就够了嘛?

  来小测一个

  试着往里面填一填吧~

  P1:

  _____和_____是十七世纪荷兰经济的主要成分。

  P2:

  荷兰农业从_____转向更高产的领域。.

  P3:

  农业转向的第三个领域_____。

  光读懂大意是不够嗒,还得分析段落结构,读懂文章大意且把握好文章脉络才叫真正的读懂~

  段落结构你都摸清了嘛?来对对答案吧~

  参考答案:

  P1 agriculture,fishing

  P2 labor-intensive

  P3 horticulture

  以上就是新东方在线托福网为你带来的托福阅读:17世纪的荷兰农业,更多精彩敬请关注新东方在线托福网。


托福辅导

关注新东方在线托福

托福机经·Official题目练习

考前重点突破·听说读写海量资料

更多资料
更多>>
更多内容

免费获取托福备考大礼包

微信扫描下方二维码 立即领取

托福辅导
更多>>
更多公益讲座>>
更多>>
更多资料