课程咨询
托福培训

扫码免费领资料

托福全科备考资料

免费水平测试及规划

托福培训

扫码关注掌握一手留学资讯

回复XDF免费水平测试

托福阅读作者目的题实例解析

2017-09-30 11:32:58来源:网络

  在这道题目当中,我们需要先确定例子的位置,即加了阴影的地方。这个题目的特色是,出题点是一个非常长的自然段,一般这种比较长的自然段往往会有段落分层或者段中的转折,这样的话我们需要确定例子所在的位置在哪一层或者是在转折前还是转折后。我们先来分析一下这个段落的结构:

  Sensitivity to physical laws is thus an important consideration for the maker of applied-art objects. It is often taken for granted that this is also true for the maker of fine-art objects. This assumption misses a significant difference between the two disci plines.这句话对前面的内容作了否定,即:这种假设忽视了两个规律之间的重要差别。 Fine-art objects are not constrained by the laws of physics in the same way that applied-art objects are. Because their primary purpose is not functional, they are only limited in terms of the materials used to make them. Sculptures must, for example, be stable, which requires an understanding of the properties of mass, weight distribution, and stress. Paintings must have rigid stretchers so that the canvas will be taut, and the paint must not deteriorate, crack, or discolor. These are problems that must be overcome by the artist because they tend to intrude upon his or her conception of the work.这句才是例子真正对应的核心句,作者举例子是为了证明这个观点 For example, in the early Italian Renaissance, bronze statues of horses with a raised foreleg usually had...在这个段落当中,例子所对应的topic sentence变成了第八句,即These are problems that must be overcome by the artist because they tend to intrude upon his or her conception of the work.(这些都是艺术家必须克服的问题...)根据关键句的同义替换,我们选择第一个选项作为正确答案,即To provide  an example of a problem related to the laws of physics that a fine artist must overcome

  以上就是新东方在线托福网为你带来的托福阅读作者目的题实例解析,更多精彩敬请关注新东方在线托福网

托福辅导

关注新东方在线托福

托福机经·Official题目练习

考前重点突破·听说读写海量资料

更多资料
更多>>
更多内容

免费获取托福备考大礼包

微信扫描下方二维码 立即领取

托福辅导
更多>>
更多公益讲座>>
更多>>
更多资料